Jozette Robben

Op 30 juni 1967 ben ik geboren in een wereld waar ik niets van snapte. Ik keek om me heen en leerde het spel spelen. Met heimwee en pijn in het hart. Heimwee naar die andere wereld die ik me vaag herinnerde en pijn, omdat het erop leek dat ik als mens niet zo goed functioneerde. Door de rol die ik speelde zagen de meesten dat niet aan mij.

Gelukkig ben ik rond 2000 werkelijk wakker geworden. Vanaf die tijd herinner ik me steeds meer van mijn (inter)multidimensionale Zelf. Ik heb weer contact met "thuis" en daar ben ik intens gelukkig mee. Dit herstellen van het contact met het Ware Zelf gun ik iedereen.

Weten dat er ontzettend veel meer is dan alleen ons fysieke lichaam en de fysieke wereld, maakt een gelukkig mens van mij. En vanuit dit Zijn mag ik de Aarde en haar bewoners ondersteunen tijdens het unieke genezingsproces dat momenteel gaande is.

Toen ik begon te beseffen dat er veel meer was dan alleen de mens Jozette ben ik begonnen met de opleiding Klassieke Homeopathie. In 2004 had ik een eigen praktijk, daarna ging het snel. Steeds meer herinneringen kwamen terug. Via Healing Arts heb ik de opleiding Spiritueel Coach gedaan. Deze opleidingen hebben bijgedragen aan mijn spirituele ontwikkeling. Daarna heb ik veel tijd in stilte doorgebracht om alle informatie te integreren en vooral te voelen wat voor mij klopt. Dat was een mooi helingsproces.

De begeleiding die ik aanbied is zeer breed. Dit komt, omdat ik een groot veld van informatie bij me draag door de verbinding met de lichtwereld. Al deze vormen van heling zijn bedoelt om het zelfgenezende vermogen van de ander weer te helpen activeren, zodat men de levensenergie (liefdesenergie) kan laten stromen. Wanneer deze energie optimaal stroomt, treedt er vanzelf genezing op.

Het belangrijkste bij het uitdragen van deze mooie levenstaak vind ik de liefde en het respect voor Al wat is. Ik begeleid mensen vanuit mijn waarheid, daarbij respecteer ik dat de waarheid voor iedereen anders kan zijn.

En NU, juist in deze tijd van grote veranderingen, vind ik het heerlijk dat ik ook leef op de Aarde!

Hartegroet,
Jozette