Relatie healing

De basis van een relatie is LIEFDE.

Bij disbalans binnen een relatie leer je wat jij nodig hebt. Binnen een relatie, welke relatie dan ook, is de ander jouw spiegel. Durf jij in die spiegel te kijken?

Zonder oordeel kijk ik met je mee als jij dat wilt. Deze vorm van relatietherapie bestaat vooral uit het onderzoeken en helen van jeZelf. Het helen van jeZelf is houden van jeZelf, het leuk hebben met jeZelf. Vanuit
deze (her)verbinding met het Ware Zelf gaan we verder kijken naar de relatie.

Als paar komen jullie eerst samen, daarnaast zal ik ook met beiden apart werken.

In verbinding met de lichtfamilie, vanuit mijn Ware Zelf zet ik een zuiver veld neer waar helingen mogen ontstaan en liefdesenergie beter kan gaan stromen.

Wanneer de liefde stroomt dan kunnen we alles aan.

Liefde geeft energie

Liefde werkt genezend


Soms ontstaat er echter binnen een relatie, welke relatie dan ook, een pijn. De liefde wordt niet meer gevoeld, omdat de pijn in de weg staat. Dit kan bijvoorbeeld komen door oude, nog niet opgeloste, trauma's.
Of er is iets gebeurd binnen de relatie dat ervoor zorgt dat er emoties ontstaan zoals boosheid en jaloezie. Deze emoties kunnen de relatie over gaan nemen. Dan is het tijd om aan het werk te gaan binnen jezelf
en de relatie.
Naar jezelf kijken en deze blokkades oplossen kan ervoor zorgen dat de relatie beter wordt dan ooit. Onder de pijn zit altijd nog de liefde voor die ander.

Samen door een crisis heen gaan geeft later extra veel liefde en energie!
Door mee te kijken naar jullie relatie kan ik hierin ondersteuning bieden.
Door mee te voelen, zonder oordeel, in de relatie en de persoonlijke blokkades.

Ik voel objectief met jullie mee en laat jullie naar de blokkades en pijnstukken kijken vanuit verschillende visies, zodat er meer begrip kan komen voor de standpunten van de ander.
Ook seksualiteit komt ter sprake. Is dit belangrijk binnen de relatie en hoe stroomt de seksuele energie? Dit kan door beide partners anders ervaren worden. Het is mooi, wanneer binnen een relatie niet alleen
de liefdesenergie maar ook de seksuele energie vrij kan stromen.

Jullie zijn welkom! 
Jozette