Meditatie

MEDITEREN IS TE LEREN.... Ik help je graag op weg!

Jouw Ware Zelf is alleen te vinden in jouw eigen hart. Gooi de poorten van je hart open en laat zien wie jij werkelijk bent. Geef anderen de kans om jou te leren kennen!

Mediteren is verbinding maken met je Ware Zelf. Deze verbinding kan alleen gemaakt worden wanneer je goed geaard bent. Het is voor de mens belangrijk om vanuit verbinding met de aarde te functioneren, dan worden de keuzes gemaakt vanuit het hart. De keuzes die vanuit het hart gemaakt worden blijken altijd de juiste keuzes te zijn.

Voor velen is deze hartverbinding juist zo moeilijk te maken. Vaak is dat ontstaan door oude pijnstukken. Hierdoor zijn veel mensen niet of niet helemaal aanwezig in hun eigen fysieke lichaam. Het is dan moeilijk om helemaal tot rust te komen en men is "vergeten" hoe dit te doen. Hieronder vind je helende geleide meditaties ter ondersteuning. Voor persoonlijke ondersteuning kun je contact met me opnemen. Stuur een bericht via het contactformulier.

In liefde, Jozette

Meditaties
Verbinden met de aarde meditatie
Verbinden met de aarde meditatie
Jozette Robben

Verbinden met de aarde Voor velen is deze hartverbinding juist zo moeilijk te maken. Vaak is dat ontstaan door oude...

Meditatie
Meditatie2
Meditatie2
Jozette Robben

2e meditatie Voor velen is deze hartverbinding juist zo moeilijk te maken. Vaak is dat ontstaan door oude pijnstukken. Hierdoor...

Meditatie
Meditatie - Boodschap van Liefde
Meditatie - Boodschap van Liefde
Jozette Robben

Boodschap van Liefde Een speciale meditatie - Boodschap van Liefde Beluister hieronder de meditatie: BOODSCHAP VAN LIEFDE TERUG

Meditatie