Meditatie

MEDITEREN IS TE LEREN.... Ik help je graag op weg!

Jouw Ware Zelf is alleen te vinden in jouw eigen hart. Gooi de poorten van je hart open en laat zien wie jij werkelijk bent. Geef anderen de kans om jou te leren kennen!

Mediteren is verbinding maken met je Ware Zelf. Deze verbinding kan alleen gemaakt worden wanneer je goed geaard bent. Het is voor de mens belangrijk om vanuit verbinding met de aarde te functioneren, hierdoor worden de keuzes gemaakt vanuit het hart. De keuzes die vanuit het hart gemaakt worden blijken altijd de juiste keuzes te zijn.

Voor velen is deze hartverbinding juist zo moeilijk te maken. Vaak is dat ontstaan door oude pijnstukken. Hierdoor zijn veel mensen niet of niet helemaal aanwezig in hun eigen fysieke lichaam. Het is dan moeilijk om helemaal tot rust te komen en men is "vergeten" hoe dit te doen.

Wanneer je jezelf hierin herkent dan kan ik je ondersteunen in het verbinden met je Ware Zelf. Dit kan in groepjes of individueel. Voor gevoelige mensen is het vaak moeilijk om juist in groepen tot rust te komen. Ze nemen dan toch nog teveel van de anderen over. Dit kan zeker in het begin lastig zijn.

Heb je behoefte aan meer rust in jouw leven en wil je dat ik je daarin ondersteun dan kun je contact met me opnemen. Mijn voorkeur gaat uit naar contact via de mail. We maken dan een afspraak, waarin we jouw vraag bespreken en kijken welke vorm van begeleiding en meditatie het beste bij jou past. Ook mag je me mailen om een, door mij opgenomen, geleidemeditatie aan te vragen. Deze geleidemeditatie is gratis. Stuur een bericht via het contactformulier. Ik zal dan zo snel mogelijk reageren.
Mooie en ondersteunende middelen voor leven vanuit het hart zijn te vinden op www.healingarts.nl.

Het is voor de genezing van de Aarde belangrijk dat mensen weer volledig vanuit hun hart gaan leven. Het is o.a. mijn taak, samen met die van vele anderen, om hierin een stukje ondersteuning te geven.

In liefde, Jozette

Geschreven: 2014,
Laatste wijziging: november 2015