Verbinding en samen Zijn is nog nooit zo belangrijk geweest als op dit moment. Daarom heb ik besloten om vaker een samen Zijn te organiseren. Iedereen die hier behoefte aan heeft kan zich aanmelden. Je kunt er fysiek maar ook energetisch bij Zijn. Voel wat het beste bij jou past, alles is goed.
Verbinding en samen Zijn

Lieve mensen,

Het is inmiddels enkele weken geleden dat we de activaties hebben gedaan.

Het was iedere keer weer een mooi samen Zijn, waarbij er in ieder groep een andere dynamiek zat.
Het is geweldig om op deze manier samen bij te kunnen dragen aan de healing van Gaia.

Namens Gaia dank ik jullie voor jullie bijdrage hierin. 🙏

Verbinding en samen Zijn is nog nooit zo belangrijk geweest als op dit moment. Daarom heb ik besloten om vaker een samen Zijn te organiseren. Iedereen die hier behoefte aan heeft kan zich aanmelden. Je kunt er fysiek maar ook energetisch bij Zijn. Voel wat het beste bij jou past, alles is goed.

Vanaf nu wil ik de informatie, die ik hierover heb, per mail naar jullie toesturen. Heb je interesse? Stuur me dan jouw mailadres, dan hou ik je op de hoogte.

Neem de tijd om in stilte te Zijn.

IK BEN LIEFDE
IK BEN KRACHT
IK BEN WIJSHEID


I AM

Jozette ❤️