Helende Vlam en Helende Straal
Illustratie Luuk Barink: De Helende Vlam
De helende Vlam

Het is een enorme stap vooruit van het aanroepen van de helende vlam tot het ZIJN van de helende vlam!

Op het pad naar ons Ware Zelf herinneren we ons weer de kracht van de helende vlam. Het inzetten bij transformatieprocessen, het transformeren van lagere trillingen en blokkades in ons (fysieke) lichaam en aura, hierdoor kunnen we beter in onze eigen kracht gaan staan.

Het aanroepen en inzetten van de helende vlam kan op meerdere manieren. Wanneer de intentie zuiver is, werkt iedere manier van aanroeping. Belangrijk is dat er een verbinding is met de Bron.

De helende vlam kan uitgenodigd worden om permanent in de hartruimte te verblijven. Op het moment dat de vlam weer continu in de hartruimte gaat branden is er een constante bescherming. Dit maakt dat je niets meer hoeft aan te roepen maar dat de helende vlam weer een bewust, geactiveerd deel van het Ware Zelf is. Op deze manier onstaat er langzamerhand steeds meer bewustZijn op de samenwerking met de lichtwereld.

Illustratie Luuk Barink: De helende stralen van de Elohim
De Nieuwe Aarde: Transmuteren met de Stralen van de Elohim

We herinneren ons langzamerhand ook de Elohim kracht weer. Wanneer de Elohim kracht opnieuw geactiveerd wordt binnen ons systeem dan zijn we in staat om werkelijk te genezen. Via de Elohim werken de goddelijke stralen van heling door. Hier kan alleen mee geheeld worden, wanneer er voldoende zuivere liefdesenergie via het hart stroomt. Dan zijn we weer in staat om ons Zelf te genezen en ook anderen te ondersteunen in de heelwording. Op dat moment zijn er geen ondersteunende middelen meer van buitenaf nodig. Alleen de verbinding met deze zuivere goddelijke energie.

Ben je klaar voor de samenwerking met de Elohim dan kun je ze uitnodigen in jouw lichaam. Ze kunnen zich laten zien in de vorm van engelen. Of je merkt je eigen vleugels weer op. Het is overweldigend wanneer dit weer gebeurt. Geloof erin en weet dat JIJ het kunt. Maak jeZelf niet kleiner dan je bent. Vaak is onze grootste angst om de werkelijke kracht van ons Zelf te omarmen.

De straal van genezing is een belangrijke straal in deze tijd. Er zijn veel verschillende stralen. Elke straal met een eigen unieke kleur en kracht. Wanneer we zover zijn dat we hier weer mee stralen dan hoeven we alleen maar vanuit ons Ware Zelf de liefde te laten stromen. De stralen zullen daar komen waar ze nodig zijn, We hoeven dan niet meer te werken, alleen maar te stralen.

Hartegroet,
Jozette

Dit artikel is geschreven in samenwerking met De Elohim : september 2014
Laatste wijziging: december 2016