De Binnenaarde

Informatie van Mikos, uit de Binnenaarde, en Jozette.
Daaraan toegevoegd de updates van juli en december 2016.
Met aanvullende info over de "Vlakke Aarde Theorie".

Illustratie: Gate to Paradise van Luuk Barink

De tijd is gekomen om de ervaringen die ik heb met de Binnenaarde op te schrijven, zodat degene die dit leest deze informatie kan gaan voelen en van daaruit kijken of het resoneert. 

De meesten die dit lezen zullen weten van het leven in de Binnenaarde. Er is al veel over geschreven en ook zijn er tekeningen en foto’s bekend. Op internet is dit te vinden. Wat ik hier wil vertellen zijn mijn eigen ervaringen met de Binnenaarde. En ook om uit te leggen hoe lastig het is, voor ons mensen, om ons te verbinden met deze prachtige liefdestrilling vanuit de Binnenaarde.

Mijn eerste herinnering in dit leven, aan de Binnenaarde, is uit mijn jeugd. Daar had ik eens een droom over een paradijselijk eiland. Ik weet nu dat het niet zomaar een droom was. Wat ik me nog herinner uit de droom is dat ik de energie kon voelen die er op dat zogenaamde eiland was. Het was een energie die voor mij ontzettend goed voelde en die ik hier op aarde verder nog niet ervaren had.

Enkele jaren geleden kon ik tijdens een heling vanuit mijn Ware Zelf voor het eerst reizen naar de Binnenaarde. Via de dolfijnenenergie, de energie van de natuurwezens, de walvisenergie en de kristalenergie kwam ik voor het eerst op een plek waar deze energieën samen kwamen. Ik weet nog dat ik op de grond lag. En ik voelde dat ik thuis kwam. Er werd mij gevraagd om me heen te kijken maar dat wilde ik niet. Ik weet nog dat ik op dat moment daar voor altijd wilde blijven. Deze energie was onbeschrijflijk licht. Als je het vergelijkt met de energie aan de buitenkant van de aarde dan doet ademhalen nog zeer aan de buitenkant. Het verschil was zo groot voor mij dat ik eigenlijk niet meer terug wilde. Ik denk dat degene die afgestemd is via mijn woorden het verschil kan voelen.

In het begin ging ik tijdens mijn meditaties telkens naar die plek toe. Het was mijn thuis. Daar stond een boom en onder die boom, aan het water, op het mos kon ik bijkomen. Voelde ik me meer en meer verbonden met mijn Ware Zelf. Na verloop van tijd ging ik rondkijken. Iedere keer zag ik meer. Het licht en de natuur met de natuurwezens die ik opnieuw ging ontmoeten!

Ik ging zwemmen met de dolfijnen, waarbij er een dolfijn iedere keer mijn aandacht trok en me vrolijk maakte als het zwaar was. Eindeloos heb ik gespeeld met deze dolfijnen. De dieren komen daar naar ons toe, ze zijn niet bang en hebben ook geen moordneigingen zoals vele dieren aan de buitenkant. Ik keek meer en meer rond. Zag een prachtige grot waar ik helemaal kon zijn en maximaal mijn levensenergie kon laten stromen. Ik voelde dat ik geleid werd door Adama, ik voelde me met hem verbonden. En iedere keer voelde ik meer informatie stromen, kwamen er meer herinneringen. En het bijzondere is dat elke plek ook een eigen zuivere energie heeft. Op de plek, onder de boom, dacht ik dat deze energie niet te overtreffen was. Deze energie is zuiver en uniek maar de energie rondom de dolfijnen was net zo zuiver en ook op de eigen manier uniek. Na elke reis kom ik graag weer terug op mijn eigen plekje bij de boom om alles uit te kristalliseren. Het is moeilijk uit te leggen aan mensen die gewend zijn aan de tijd en hoe het is om van de ene zuivere energie over te gaan naar de andere zonder druk. Voor mij is dat vaak ook nog moeilijk te bevatten.

Tijdens een meditatie ging ik weer verder kijken en kwam ik een kristallen gebouw tegen. Later werd me duidelijk dat dit gebouw gecreëerd is zonder machines of gereedschap. Gecreëerd vanuit de collectieve droom van de bewoners van de Binnenaarde. In het begin werd ik overweldigd toen ik er naar binnen ging. En ook daar kon ik alleen maar op de drempel blijven om de energie binnen te laten komen. Later ging ik deze tempel beter verkennen en ook daar merkte ik unieke verschillen in de zuivere energie. Er zijn banken om te zitten, zoals in onze kerken, van kristal. Er zijn ook kristallen ligbedden, die genezend werken. In het midden is er een verbinding met de kosmos en komt er een heldere straal de tempel binnen. De tempel is gedeeltelijk open en kijkt uit over de zee. Waar je jezelf dan ook weer kunt verbinden met de dolfijnen.

Ik hoef jullie niet te vertellen over de zuiverheid van het voedsel, de prachtige natuur. Dit staat ook allemaal beschreven in het boek Telos van Dianne Robins. De plattegrond van de Binnenaarde is op internet te vinden. Als je kijkt naar de openingen naar de Binnenaarde die al bekend zijn dan wordt door mensen de omgeving van deze openingen ook als bijzonder ervaren.

Neem de Guassu Falls of Mount Shasta. Deze plekken hebben een enorme aantrekkingskracht op ons, mensen, en velen ervaren daar een bijzondere energie. Geen wonder, de energie van binnen komt daar een klein beetje naar buiten toe.

Onlangs heb ik er weer een nieuwe plek bij gevonden. Een prachtig openlucht theater waar ik kan genieten van een zuiver gezang dat mijn hart raakt ook al hoor ik het niet zoals wij gewend zijn te luisteren.

Een tijd geleden kwam er tijdens een droom iemand door, waarvan ik voelde dat hij mijn begeleider ging worden. Toen ik wakker werd had ik de naam Mikos in mijn hoofd. Ik wist dat ik die naam eerder gelezen had maar wist niet waarvan. Ik ging zoeken op de Binnenaarde en kwam bij Mikos de hoeder van de grootste bibliotheek die er op en in de aarde te vinden is. En ineens ging er een deur open bij mij en bleef de nieuwe informatie stromen. Ik heb altijd een grote interesse in boekenwinkels en bibliotheken gehad. Ik kon daar uren rondlopen, achterkanten van boeken lezen, en was altijd op zoek naar iets. De laatste jaren kan ik niet meer goed lezen, omdat ik steeds meer informatie vanuit de Akasha kronieken, gekoppeld aan het DNA, krijg. Nu herinnerde ik mij deze bibliotheek van Porthologos weer. Deze bibliotheek is gekoppeld aan de Akasha kronieken en staat in direct verband met ons DNA. Nu is de tijd om die informatie meer en meer op te halen. Mikos liet me deze bibliotheek zien. Er zijn niet alleen boeken maar ik zag ook dat je jezelf met iemand kunt verbinden of met een vorig leven en dan speelt het zich daar op een soort podium af, dat wordt gedaan door acteurs die het fijn vinden om informatie op die manier te verspreiden. Hierdoor hoef ik alleen nog maar naar die bibliotheek toe te gaan om informatie op te halen.

In het jaar 2014 zag ik nog meer deuren op een kier staan. Ik moest eerst verbindingen uit de externe illusionaire wereld loslaten, voordat deze deuren open zouden gaan. Nu is de tijd, nu mag ik de Binnenaarde hier werkelijk fysiek neerzetten. Het grote verschil met de reizen die ik tot nu toe naar de Binnenaarde heb gemaakt is dat mijn Ware Zelf de reizen maakte. Eerst in begeleiding met Adama en later in begeleiding met Mikos.

Nu is dat veranderd.

Nu haalt mijn fysieke lichaam de informatie op en zet het hier neer. Dit is een pijnlijk proces en nu begrijp ik pas echt dat de vermenging van de zuivere energieën met de energieën op aarde niet eerder kon. Eerst moesten onze cellen weer glashelder zijn van binnen en ook de celmembranen moeten weer maximaal licht op kunnen nemen, voordat we de energie fysiek uit de Binnenaarde of andere planeten op kunnen halen.

Mikos heeft me met beide handen vastgehouden maar ik kon er in het begin niet lang blijven. Het voelde alsof ik op de bodem van het zwembad zat en ik naar de oppervlakte getrokken werd. Eerst begreep ik het niet maar nu is het duidelijk. Velen onder ons zijn in staat om andere energieën te voelen en te zien maar we moeten eerst alle lagere trillingen en ervaringen loslaten voordat we werkelijk fysiek vanuit de hogere trillingen kunnen leven.

Wat stribbelde mijn lichaam tegen en wat een onrust voelde ik. Mijn cellen kwamen dan in de weerstand en het voelde als een soort spierpijn. Mikos hoeft me niet meer stevig vast te houden om de energie fysiek op te kunnen nemen. De mens is vaak ongeduldig. Echter nu ik deze ervaring heb weet ik heel zeker dat de fysieke vermenging echt pas kan als onze cellen glashelder zijn!

Alles mag gezien en vergeven worden. De tijd is daar om weer te gaan uitwisselen zoals Mikos en ik nu hebben gedaan.

De energie van Nova Terra is op een mooie manier te ervaren bij het lezen van de Anastasia reeks: "Anastasia, de rinkelende dennen van Rusland" Geschreven door Vladimir Megre. Anastasia beschrijft in haar boeken de energie, zoals die bedoeld is, op de Aarde.

Hartegroet,
Jozette Robben

Dit artikel is verschenen: 2014
Laatste wijziging: december 2016

Illustratie: Luuk Barink
Updates

Update juli 2016

We zitten nu in het bijzondere jaar 2016. Het jaar, waarin de liefdestrilling van Gaia sterk verhoogt, daardoor is het voor steeds meer mensen mogelijk om in de energie van de Nieuwe Aarde te gaan staan. Er is ontzettend veel gaande om de mens heen en in de mens. Het is dan ook voor velen moeilijk om te kunnen zien dat dit de bedoeling is. Eerst wordt, door de hoge trilling, alles aangeraakt om vervolgens in balans te komen. Het is alleen vanuit balans in ons Zelf dat de Nieuwe Aarde verder neergezet kan worden.

Update december 2016

De Vlakke Aarde theorie.

De waarheid wordt steeds groter. De Binnenaarde zou weleens een dimensie van de Vlakke Aarde kunnen zijn. Een diepere laag van de Vlakke Aarde. De waarheid van een ronde Aarde hoort dan bij de derde dimensie en de dimensies van De Binnenaarde en Vlakke Aarde bij de waarheid van de hogere dimensies. Wat een bijzondere tijd, nu het bewustzijn groter wordt en we het totale plaatje steeds beter gaan zien. Wanneer het licht van De Binnenaarde helemaal doorstraalt naar de oppervlakte zal alle informatie nog makkelijker te pakken zijn.

Namasté, Jozette